Foreningen NORDEN Faborg-Midtfyn Nyhedsbrev 13. februar 2021

************************************************************************************

NYHEDSBREV 24. Oktober 2020
Kære medlemmer af Foreningen NORDEN, Faaborg-Midtfyn!

Jeg beklager at måtte meddele, at de 3 planlagte Skumringstime-arrangementer i Faaborg, Ringe og Sdr. Nærå den 9. november kl.19 ikke bliver afholdt i år.
Vi har valgt at følge ånden i regeringens udmeldelse i fjernsynet i aftes og ønsker ikke at lokke jer til at være sammen med flere mennesker end strengt nødvendigt. Vi håber på jeres forståelse for beslutningen og vi vil arbejde på at gennemføre programmerne næste november.

I mellemtiden vil vi ønske jer et godt helbred og glæde os til at se jer til vores planlagte arrangementer i starten af 2021:
20. januar Foredrag om ”En kulturrejse på vestkysten” på Ferritslev Friskole; Nordisk Ønske Bio med ”Mælkekrigen” i Ringe Bio 23. januar kl. 14; Et foredrag om Færøerne i Faaborg 10. februar og endelig generalforsamlingen på Ringe Bibliotek 10. marts med efterfølgende koncert.

Pas godt på jer selv og hinanden!

Tom Warren
Fmd. Foreningen NORDEN, Faaborg-Midtfyn

Foreningen NORDEN Faaborg-Midtfyn Nyhedsbrev oktober 2020

Referat af generalforsamlingen Foreningen NORDEN Faaborg-Midtfyn 27. februar 2020

NORDEN FAABORG-MIDTFYN Nyheder februar 2020 Sang, generalforsamling og togtur

Lucia nyhedsbrev nov 2019

Flyer norden skumringstimen nov 2019 til FB

Nyhedsbrev NORDEN, Faaborg-Midtfyn oktober 2019 seje kvinder

September 2019 NORDEN Faaborg-Midtfyn Byvandring i Faaborg.

Nyhedsbrev fra Foreningen NORDEN, Faaborg-Midtfynom Grønlands foredrag 8. oktober